Дневен хороскоп за 10.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Всички задачи,

...
Дневен хороскоп за 10.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Всички задачи,
Коментари Харесай

Денят ще е изпълнен с изненади за представителите на една зодия

Дневен хороскоп за 10.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН 


Всички задания, които започнете ще завършите с триумф, в случай че са свързани с вашата директна работа и вашите приходи. Не се колебайте да се включите в оферти ви взаимен план с вашите сътрудници, който също е сполучлив. Пътуване в деня ви носи предстоящите резултати, в случай че е авансово уговорено. От вас зависи да си извоювате следващата професионална победа даже и в нова професионална сфера. Не позволявайте странични фактори да усложнят връзките с околните ви, поради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в безмълвие. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки компликациите се изявете като положителни експерти в този ден. Не се доверявайте на препоръките на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете неуспех ще поемете цялата виновност. Ще отхвърлите повече от плануваната работа и ще приключите с изоставането удовлетворени от себе си. Не ви поучавам да се отклонявате от дилемите поради пътешестване. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Интимният ви живот е зареден с деен секс. 

БЛИЗНАЦИ

Трудностите са подбудени от несъответствуващи настоятелен партньорства, които ви изтощават поради неспособност да ги прекратите. Заемете се със служебните си отговорности. Стремежът към смяна може да се окаже с необратими отрицателни последствия, в случай че се поддадете на препоръките на непознати хора. Не си мислете, че проблемите в фамилията ви, свързани с ваши действия, които са наранили околните ви, ще отминат без диря. Вашето отношение към обичаните ви е причина за невероятните полови преживявания или пък за тяхната липса. 

РАК

Денят е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за покачване, което към този момент не очаквахте да се случи. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности и в случай че се наложи отидете на образование. Успехите в материално отношение са ви обезпечени, в случай че не инвестирате преждевременно, с цел да не претърпите бъдещи загуби. С обичаните си хора бъдете въздържани в изложение на страстите, даже и в случай че са ви ядосали. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отводът им от полови удоволствия. 

ЛЪВ

Приложете знанията и уменията си и ще осъществите всичките си проекти, само че не разчитайте на чудеса в този ден, макар че ви случват. Вашите сътрудници ви следят завистливо, естествено и по разбираеми аргументи без предпочитание да ви оказват помощ. На вашето работно място разчитайте най-вече на себе си, откакто сте решили и през днешния ден да сте дейни. Предпазвайте се от проблеми в фамилията и не давайте огромни суми за ненужни покупки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета на характерите си и се отдайте на полови наслаждения. 

ДЕВА

Разчитайте на първо място на личните си сили и не се надявайте на помощ, само че и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната рецензия и подигравка подчинените си. Всички служебни отговорности отхвърляте с лекост. Няма да липсват и терзания, тъй като се чудите по какъв начин да не пропуснете уговорената сантиментална среща. Следобед сте в положение да избегнете на разправиите с околните си, като премълчавате, в случай че сте отговорни и ви подлагат на критика. Вечерта тичане от интимни мигове, поради обидата, която ви е мъчно да преглътнете, само че е по-добре да сте компромисни и да не лишите от полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Ако не се осланяте на шанса си, както постоянно се случва, макар че интуицията ви нашепва друго, триумфът ще ви споходи още сутринта, единствено дето през днешния ден сте упорити и несговорчиви. Не са изключени непредвидени настоятелен оферти и късмет да сключите контракт за спомагателен бизнес. Подгответе се и за непредвидени събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. Вечерта при опция се приберете рано и си останете вкъщи и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на обичаните си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. 

СКОРПИОН

Бъдете деликатни на работното място, в случай че имате нови сътрудници или сте в очакване на посещаване от началниците ви. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е наложителна при вложения, с цел да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите сътрудници. Успехът през целия ден е с вас, в случай че не сте прекомерно капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на шанса си. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки при разискването на фамилни проблеми, с цел да избегнете разправията. Вечерта си легнете рано и пропуснете половите удоволствия, в случай че не сте във форма. 

СТРЕЛЕЦ

Емоцията и импулсивните дейности ви вредят и ви тласкат към прибързани решения, а по-късно ще ви е отговорен целия свята. Не е във ваша изгода да организирате диалози с вашите сътрудници. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за инициативи и за спонтанна промяна на работното място. Последиците ще са си единствено за вас, в случай че сте непредпазливи. В персоналните връзки сте задължени да сте умерени и виновни към вашите близки и към обичаните си. Овладейте страстта избегнете скандал, който може да ви лиши от полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Обмисляйте умерено и с разсъдъка си всичко, което предприемате, даже и в случай че е от дълго време планувано. Ако сте виновни ще ви изненадат доходи. Няма да ви подминат и забавни настоятелен оферти. Съветът ми е да не сте прекомерно упорити в опитите на наложите новите си хрумвания, тъй като ще се сблъскате с опълчването на вашите сътрудници. Вечерта разправията с вашите околните е подбудена от разграничение в мненията ви, само че сте в положение да я избегнете. Настроението ви не е положително и вечерта може да се лишите от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас, даже и в случай че не сте уверени в силите, знанията и опциите си, тъй като подсъзнанието ви крие информация, която към момента не сте споделили. До обед ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново ходило в служебната подчиненост. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задания, с цел да ви зарадват доходи. Днес никак не сте подготвени на компромис в връзките с брачната си половинка. Назрява решението за бракоразвод, в случай че неразбирателството продължава. 

РИБИ

Успешни са вашите настоятелен диалози. Следобед имате опцията да проведете среща с вашите нови сътрудници или чиновници и да им разясните техните отговорности, само че без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекомерното си твърдоглавие и дебелоглав и приемете с признателност рецензията на управлението. Разчитайте на интуицията си в персоналния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да измененията държанието си. Сексуалните удоволствия са мечтани от вас, само че се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР